28 March 2011

People I like.

- Bloc Party
- Michael Jackson
- Matt Tong
- Radiohead
- Zack Snyder
- Angelina Jolie
- Adriana Lima
- Scarlett Johansson
- Jessica Biel
- Marion Cotillard
- Lara Croft

26 March 2011

Yearbook myself

I existed in your mom's yearbook. I know, I use DeLorean to go back to the past.


24 March 2011

17 Again.

I'm sitting here in my room listening to some of the greatest tunes from 90's pop/punk bands. Zaman poppunk aku antara fasa paling menarik and always be. Semua benda tak payah nak ambil serius sangat. Dumb jokes, songs about zaman remaja, sekolah, love life semua sangat fun. Zaman pegi mana-mana tak payah risau kalau dalam poket ada RM10, handphone pun tak perlu masa tu. Tak seserius zaman sekarang. Semua orang yang aku kenal dah bertukar jadi orang-orang yang serius, matang kata mereka. Sense of humor hilang entah ke mana. Bila kadang-kadang jumpa kawan lama, they say I'm still the same guy yang dulu, never grow up. Yes, I'll remain 17 selamanya. Why? sebab I still listen to blink-182, MxPx, New Found Glory and few bands yang banyak influence aku to be who I am today. Have to admit it, I miss the good ol' days. Miss everything when I first met gf, miss poppunk bands, miss everything before masuk dunia bekerja. Now, semua sudah jadi robot. Serius macam bangsat. Ok, tamat.

-Normal People Worry Me, Sept 15 2010

06 March 2011

Backpacking to North

Went to Perak - Kedah - Perlis in 2 days via train on 4-5th March 2011 with 6 fellow friends. It was really memorable.


Kedah in the morning

Ipoh at night

Perlis, at last! (Photo courtesy of Amir Helmi Hussain)